Okul Aile Birliği Genel Kurul Çağrısı

ŞEHİT FETHİ SEKİN KIZILAY ANAOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DUYURU VE GÜNDEM

Şehit Fethi Sekin Kızılay Anaokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 27.09.2023 Çarşamba günü saat 12:15'te, yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda ise 02.10.2023 Pazartesi günü saat 12.15'de okulumuz oyun salonunda toplantı yapılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler, toplantıya bir temsilci vasıtasıyla katılmanız durumunda ise davetiyeye ekli örneğe uygun bir vekaletname tanzim ve imza ederek temsilcinizin toplantıda hazır bulunmasını temin etmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Okul Aile Birliği

GÜNDEM MADDELERİ:

1.      Açılış ve yoklama

2.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3.      Divan teşekkülü (Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir katip seçilmesi)

4.      Okul   Müdürü'nün açılış konuşması

5.      Raporların okunması;

a.   Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması

b.   Denetleme Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması

c.   Yönetim ve Denetim Kurulları faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibrazı

6.      2023-2024 eğitim-öğretim yılında Okul Aile Birliği Kurullarının temsilci seçimlerinin yapılması;

a.   Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asil 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

b.   Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asıl ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

7.      İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesi

8.      Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi

9.      Genel konuların görüşülmesi,

10.    Dilek, temenniler ve kapanış.

(Maddi gelir sağlanan herhangi bir faaliyette bulunulmadığından bütçe görüşmesine yer bulunmamaktadır.)